mijn ervaring met audrey

hoi, ik heb een tijdje geleden niet lekker in mijn vel gezeten en alles zat met tegen. ik ben geen spreker en met lood in de schoenen ben ik naar Audrey gegaan met de vraag of zij me kon helpen. We hebben een afspraak gemaakt en ze heeft me meteen uitgelegd wat ze voor mij kon betekenen. Ik was zo blij dat iemand iets wilde doen. Uiteindelijk ben ik wekelijks bij haar geweest en hebben we een persoonlijk moodboard gemaakt in combinatie met kleurentherapie en coachgesprekken. het heeft me zoveel inzicht gegeven, ik ben bepaalde dingen heel anders gaan zien. Een zeer positieve ervaring die ik iedereen aanraadt!! de dingen op mijn moodboard zijn allemaal uitgekomen, omdat ik er iedere dag bewust mee omging en het negatieve werd omgezet naar het positieve. Ik ben Audrey tot op de dag van vandaag nog dankbaar. als ik ooit weer in de put zou raken, zal ik gelijk weer aankloppen. Toppie, groetjes Natalie

Een gedachte over “mijn ervaring met audrey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *